Selamat ulangtahun kelahiran Scorpions

Assalamualaikum
Bulan Oktober makin berpenghujung. Cepat sungguh masa berlalu meninggalkan aku yang terkedek-kedek menusuri laluan kehidupan ini.
Minggu nih agak serabut sebab minggu Test kan. Soklan senang mood hepi. Soklan susa mood kelaut. Soklan senang jawapan susah, mood ke karaoke! Hahaha

Sekarang dah week seven (7) dalam semesta lima (5) nih. Ya Allah cepatnya masa berlalu. Next sem (6) dah Praktikal. Then sem tujuh (7) nah final year! Seniorita! Then, pakwe kita time tuh is PSM! Sangat romantic tahu dia tuh. Saat-saat nih aku rasa macam kadang-kadang serabut, kadang-kadang rasa enjoy.  Juz betulkan niat je lah.

Eh larii marathon jauh sangat dengan tajuk nih. Seringkasnya ingan ucapkan Selamat Ulang Tahun untuk yang sambut hari tua pada hari ini mahupun bulan Oktober yang blues ini.
Selamat ulang tahun perempuan 19 Oktober
Selamat ulang tahun lelaki 23 Oktober
Selamat ulang tahun lelaki 30 Oktober

Walaupun singgah hanya sementara namun in tersemat kemas dalam diari hidup.
Semoga yang terbaik menantiku dihadapan sana ;)



Comments

Popular posts from this blog

Part 1- Percutian ke Perth, Australia Julai 2016

Muka Senget.

Suntikan Vaksin HPV Percuma