Posts

Showing posts from December, 2011

RINDU ! ! !

Image
assalamualaikum

sem satu hampir melabuhkan tirainya . .  antara benda yang akan aku rindu di part one nih ialah . . . . pergi kelas construction technopergi studio tok draugmenship classpergi lab :)called as freshietido petangpetang coz xde kelas petang :Dsemua laaaaaaaaaaaaa!


kem pemilihan Jawatankuasa Kolej Mahasiswa KRP stories!

Image
assalamualaikum
:: kalau tak jawab dosa, kalau jawab sayang ::





















meneruskan hari dengan penuh gagaH

Image





assalamualaikum
:: kalau tak jawab dosa, kalau jawab sayang ::
# kredit to kak maria
hari nih aku amat bahgia kerna kelas @material&constructioncancel ! *9pagi heaven sebab bule bangun lewat . . tapii kelas @principlesofeconomics takcancel! *11pagi =.=" NURHAWAHAIDER *penyegan !!  *tengok kamus negeri perak

hari nih PROF.WAHID tuh beronokronok cite sal money, perndapatan per kapita etc. ok, aku mampu gagah lagii nak faham masuk jam 12.30 muka aku dah cmnih -__- 12.50, dia masih xplain muka aku dah +.+" matihakutakfaham pe yang dia cakap semua melantun balik ! toinng toinngg toiing ! ! *bayangkan bola melantun  motif ???? penat menapak dari CICT ke PSZ ok, stop jap hambek ghambar ! :) megubat luka gi CICT tapi tanpa buat pape *sangatsukadiperlakukansebegitu!




payung tuh mahal weh  *aku kidnap room8 aku punye ! =P

okokokoko roomate aku pon nak jugak join . . ok ok nah 1 gamba tok kau !

# muka penat ber-rushingrushing

eh eh hape tuh? merah jewWw okokoko lets me xplain tuh makanan la loading !
nama makanan…

kenangan masa mudamuda yang akanku ceritakan dengan cucucicit :)

Image
assalamualaikum
:: kalau tak jawab dosa, kalau jawab sayang ! ::
# kredit to kak maria

minggu nih agaklah buzy . . *busy kebanyakkan assigment due date for submittion is NEXT WEEK ! :) tapiiiii . . .
ke-busy-an aku makin bertambah dengan adanya xtvt 4 tiz week! what that?

JEMPUTAN KE KEM PEMILIHAN JAWATANKUASAN KOLEJ MAHASISWA (JKM) KOLEJ RAHMAN PUTRA TAHUN 2012

ok, aku terima *jemputan tuh :) 9th - 11th december 2011 lokasi : ??? secret ! =P
i though it will be tired+sweat+hosemmm!!
sekian


study+assigment+kem = matured + cool !! :D



 # aku nak buat apa yang aku tak pernah buat !
ayatmafia

jusco bukit indah gojesss!

Image
assalamualaikum
::kalau tak jawab dosa, kalau jawab sayang :: # kredit to kak maria





nak wish nih .  . . selamatulangtahunNURHAWAHAIDERdiUTMyangketigabulan =)
semalam 3th dec my sayanggs @nurfarahain a.k.a farra larra birthday! hapy bday bebe ! miss u much . . nnti i balek we ols celebrate eh ;) love u beb, i'll alwaz wit u . . .
semalam tyme shopping aku yang paling besh di jB !! memandangkan sekunk demam YES *YearEndSale so, aku taknak laa tertinggal nak berpotongan 70%-80% . .
malas nak type sangat scrool scrool . . . . .

 




besh sangat jj nih tok bershopping ! ! tok kaki entertainment agak xbesh laa coz cinema on construction ag . . karoke set baru nak beli . . hahaha
bagi kaki shopping a.k.a windowshopping cam aku tempat nih sangat hosem ! agak besar dapat laa merawat luka aku terhadap jj tmn U yang sekangkangkera


dalam tuh de 1)F.O.S (FactoryOutletStore) 2)Padini 3)Voir 4)BodyGlove 5)Levi's 6)Daiso 7)Hinode 8)Al-Ikhsan 9)Edwin 10)watsons 11)Heritage Hub (Converse&Everlest) 12)Lavender 13)A&W 14)Johnnys Re…

8 sekawan, hosem !

Image
assalamualaikum
:: kalau tak jawab dosa,kalau jawab sayang ::
wah. mlm td sangat laaa hosem ! sebab UTM de wat program 8sekawan bagi sume 1st year student :) . . tersangatlah teruja pabila jejak an kaki ke persekitaran stadium utm :) sangat teruja! . . #stadiumbarukotww  tyme masuk je stadium, siyes doh ase cam atlit even, nak naek bilik aku at G09 tuh pon tercungap-cungap mintak penampa! ekceli, aku nih bekas atlit juz dah pencen jeWw
# ayatbajetnakkenacampakdengantelorbusuk!  


siyes sangat hosem! malam tuh njoy gileRR! ekceli, aku nak balik petang tuh coz arini *3th dec akak sedara aku nikah . . tapi disebabkan aku baek an . . so, aku aku menyemak la memeriahkan 8 sekawan nih . .
# ayatorangkacakharuslahmeninggidiri






 # kalau aku balik pon xpe ekceli, tapi bak kate room8 aq, mesti de hikmahnya sume tuh berlaku . .
yup, i agree . . mlm tuh icu =P

ku ukir indah namamu - 7 pelangi

Image
 If I let you go
Something I belong
Forever will be gone
The love is never shine
Is so hard to say since you far away
Nothing gonna do
The love is only you
To the end of time
I'll be missing you

Entah kemana
Akanku cari
Rasa cinta yang
Pernah ku miliki
Janji setia
Sehidup semati
Dan hanya waktu yang
Memisahkan kita
Namun semua
Telah berakhir
Untukku

Harus ku akui
Sampai detik ini
Tak akanku lupa
Kisah cinta kita
Abadi untukmu
Yang ku ukir indah
If I let you go
Something I belong
Forever will be gone
The love is never shine
Is so hard to say since you far away
Nothing gonna do
The love is only you
To the end of time
I'll be missing you

Harus ku akui
Sampai detik ini
Tak akanku lupa
Kisah cinta kita
Abadi untukmu
Kan ku ukir indah namamu

Harus ku akui
Sampai detik ini
Tak akanku lupa
Kisah cinta kita
Abadi untukmu
Kan ku ukir indah namamu

Harus ku akui
Sampai detik ini
Tak akanku lupa
Kisah cinta kita
Abadi untukmu
Kan ku ukir indah namamu Abadi untukmu
Kan ku ukir indah namamu
#s…

kelukaan itu sakit . .

Image
assalamualaikum
:: kalau tak jawab dosa, kalau jawan sayang ::



pengakhiran bulan november itu amat bermakna 28th november 2011 semuanya melayang
setelah penat 4 hari berkhidmat masyarakat di senggarang, batu pahat

seketol batu hempap kepala dan hati aku nothing i can say

but . . .










tapi aku tahu , Apa yang Allah tentukan bagi kita, itu yang terbaek untuk hamba-Nya.










# Last but not least, here i share . .
#wannabeanewnurhawahaider