Posts

Showing posts from October, 2014

Selamat ulang tahun.

Yang tulus ikhlas
Ingin sekali sekala dirinya dibalas
Walau hanya dengan dakapan di angin lalu

Yang selalu memberi
Ingin sekali sekala jadi penerima
Cukup dengan salam dan manis doa

Aku ingin kau merasakan hebatnya cinta
Dan leburkan saja serpihan calar derita

Selamat ulang tahun sayang
Kini kau bersayap, pergilah terbang
Rentaslah langit cita cita mu
Harap nanti kita 'kan bertemu

Selamat ulang tahun sayang
Janganlah engkau tak terbang pulang
Ku nanti penuh kerinduan
Selamat tinggal, selamat jalan

Aku hanya inginkan engkau setia
Kerana setia yang mencipta bahagiamu.

Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki. Wish you best of luck! Keep chubby! :D
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Harga makanan di Kedai Aaron Aziz

Image
Assalamualaikum.

Waaa,again posting pasal kedai Aaron aziz KidzandCreme di Setia Alam.
Hari tu masa nak celebrate 7th aZWa's anniversary jatuh hari isnin dan cafe tuh selalunya tutup
 pada hari isnin
Masa cuti Raya Haji tu dapat la merasa kill menu dekat Cafe Aaron Aziz ini, named Nutella tart!
Harga bagi budak PTPTN bapak mahai! 1 slice Nutella tart cost RM14.90 double harga kek dekat Secret Recipe Tapiiiii bila da masuk dalam mulut Ya اَللّهُ haiiiii. Sedap! harga air pon agak overprice bagi aku. air kosong dia guna air mineral Evian mineral water warna pink 1 botol RM5 (500ml). pengsan minum air gitu. tapi bagi aku kelemahan dalam menu is kurangnya gambar. menu banyak tapi kurang menarik dengan kehadiran gambar. tapi kalau korang memang diehard fans dia mesti korang follow Instagram Cafe Aaron Aziz kan? dah hafal menu dan plate decoration dia. huhu
btw, kedai Aaron Aziz nih boleh je korang pergi untuk celebrate dan bertemu dengan kawan-kawan. Attention, kedai ini mempunyai …