Posts

Showing posts from March, 2013

Entri Pendek Bersama Kekeliruan~

Image
semenjak 5 6 jam nih aku dalam dilema nak beli ke xnak? review pasal DealMates dengan Groupon/My cam positif je
so, aku masih menahan diri dan  berfikir  dan  membuat kunci kirakira  *k, tuh tipu*
de pape nasehat x?

atlast, aku masih keliru



selamat bersuka duka selama 2100hari!

Image
tidak ku sangka selama ini kita masih bersama!




terima kasih #SiDimple! 
jaga hati jaga iman! :D
p/s : salam rindu dari perantauan

kenangan ber-hari keluarga 2013.

Image
nak share sikit la. masa cuti sem lepas menutup tirai kami se-family ber-hari keluarga sangat meriah sebab lama dah xbuat hari keluarga memasing da besar cucu nenek pon dah bertambah cicit makin membiak hahaha tengok gamba je bole x? haha :P njoy






















short entry

Image
tengok faceB tetibe tenampak this pic . . . aku akan menjerir tiap kali tengok gamba >> AdyPutra! xtahu nape! aku jumpe gamba nih dekat fb EZD butik.
short entry an k, bye!

review shopping di #Padieka

Image
eh nih salah satu online shop yang hosem! selalu je | OutOfStock|  sebab barang dy hosem! price reasonable!
eh online shop mane satu nih? nih laa >> Padieka.com so, far dah pernah beli at sini 3kali! alhamdulillah rezeki aku dengan online shop ni kukuh tiap kali dorang release new item aku salah sorang yang berjaya grap sehelai dua! :D *bangga*
harga dorang sangat terbaik dari ladang! tapi harga not include fees bg poslaju! watch out that! material used on daebakk! tapi masa korang nak beli tuh korang kene tahu  sebenarbenarnya ukuran badan korang jangan teruja je nak beli gojes item then lupe ukuran badan untuk elak daripada korang pakai baju macam sarung nangka! :D huhuhuhu
packing dorang pon nampak pro. jum tengok hasilnya!




nih aku beli skirt tapi aku xrasmikan lagi  sebab labuh sapu lantai.
de satu dress fishtail yang aku suka sangat!
abaikan muka comotmomot  *ayatzilatuh*
then yang peplum fishtail yang aku beli akuk dah jual balik sebab  xcantik aku pakai huhu
btw,  selama…

review shopping di #TudungPeople.

Image
lama nya xber-new entry ;)
korang pernah dengar tak online shop named: TudungPeople shawls dia amatlah hot stuff ok! ;) selalu je | OutOfStock | tapi nak dijadikan cerita sampailah rezeki aku satu hari tuh | NumaCollection | baru di re-stock mungkin  ter-click la aku | AddToChart | aku pick NumaBlack yela bagi senang nak match dengan pape baju  then ter-jatuh hati dengan NumaOxfordBlue tapi tade rezeki. dah  | OutOfStock | *palmface*
so, far tudung a.k.a shawl tade yang pulak blog review yg kutukkutuk pulak. so, it means  TP okkan.!
material dan quality shawl kebanyakan ok! InSyaAllah. kalau jarang pon nanti masa review barang yang korang nak dia de tulis jarang ke x ke ape k
macam mana nak beli online di TudungPeople eh?
senang je
jum tengok step by step

 mesti ada internet connection, nafsu membeli dan duit di bank!
 pergi web TudungPeople
dan click pada basket |Shopping Now| yang dekat arrow merah tuh.


lepas click basket tuh akan appear

korang bole la pilih pilih mana mana yang berkenan di hati dan p…