Festival Konvo 51, UTM

Assalamualaikum.
Hai
Harinih start lah Fesko51,UTM
Dan open ceremony malam ni artis jemputan is Anuar Zain nokss.
Pakkan la esok aku de paper kalau tak mungkin aku pergi serbu nak tengok jejaka idaman malaya tuh.

Macam biasa, Fesko typical yang bniaga jual baju, tudung, jersey, otak2, charkueteow, sup gear box. Too cliche.
Aku tak terjah lagi Fesko kali nih. Maybe ada yang lain. *MAYBE*

Tuh saja nak gtaw. Tuh jalan Skudai petang tadi dah jammed dengarnya. Mungkin gara-gara Anuar Zain nak mari. Papepon, kalau tak tahu nak g mana malam ni mai la dengar Anuar Zain nyayi FREE je noks. Kalau tak free arinih bole g esok lusa.
Fesko51 dari 23Okt-30Okt.
Artis yang de dalam senarai is
-Anuar Zain
-Al-Mawlid
-Abon
-dan banyakkkk lagi!

Kalau nak tahu lebih boleh tengok dekat official fb Fesko51 UTM
https://www​.facebook.com/FESKO51
Kalau nak datang ajak la aku sekali. N kalau jumpa mana2 dlm tuh tegur-tegur la ye! ;)
Adioss.
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Comments

Popular posts from this blog

Part 1- Percutian ke Perth, Australia Julai 2016

Muka Senget.

RESEPI: Ayam Cheesy Buttermilk