4tahun berturut-turut.

Assalamualaikum.
Alhamdulillah lecture aku masih guna soklan PP2 tanpa ada apa perubahan. Maybe kod subject, time, venue berubah. Seb baik ubah.
Soklan simple tapi aku je yang high expectation soklan susa dan gigih la aku baca sampai chapter Insurans. Senang je kalau aku fokus spotted answer. *answer* ok. Cam skema jawapan la camtuh.
Lepas je abes paper yang senang tuh lunch dekat MakJah restoran sebelah rumah alumni UTM tuh. Environment dan dishes memang best. Tapi for student the price a bit expensive then Meranti. Huhu. Mungkin sebab de air-cond kan and selalunya yang makan sini staff-staff U n lectures je. Kitorang je bajet staff. Huwhuw. Dan nak dijadikan cerita Fesko51 sebelah MakJah je. Menapak la kesana, time matahari tegak camtuh xramai mana pun orang. Panaskan, kitorang je yang semangat nak jadi ikan kering dan sanggup berkelecak dalam Fesko. Booth memang banyakkk sangat. Tapi takde pe pun kelainan. :( still the same, tudung, jersey, otak2, sup gear box, kain ela, etc. And all those still the same and too cliche. Maybe yang de cam havoc sikit de cam game golf camtuh tengah2 Fesko. Ada cam rental moto cross something like that la.
Dan sesape yang hantu bawalAJ, ala Datin Norjuma owner dia. Yang sangat santek debom tuh, boleh la terjah sana. Latest collection pon ada. But sad, xde promo harga sama je.
Ok lah. Salam Magrib
P/s: esok last paper, Construction Project Management. Sangat teruja nak jawap paper nih sebab Dr.Razali tuh best! Huhu
Wish me luck. ;)
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Comments

Popular posts from this blog

UJIAN HIV PRA PERKAHWINAN 2017

Suntikan Vaksin HPV Percuma

Part 1- Percutian ke Perth, Australia Julai 2016