Posts

Showing posts from September, 2013

tahun tiga.

Image
Assalamualaikum
Waaa, dah bersawang bawang! Semua mesti macam dah boringkan dengan ketidak konsisten-an aku yang hapdet blog.untuk penggetahuan semua aku dah officially 3rd year student in degree of Quantity Surveying.*clap* *clap* *fireworks* Ya Allahcepat gilos masa berlalu. Sangat pantas, tapi tiap kali nak masuk sem barulepas cuti panjangggg mesti ku merengek2 dengan pama xnak balik ke bumi USS (United State of Skudai) hahahaha. Motip sangat nak type USS. Hahaha.
Tahun ke tiga di USS aku kelihatan matang even baby face! *jugekk* Awal2 sem nih agak hectic bagi aku. Sebab officially this is the first year aku duduk blok jauh! *sangatt* dulu dari 1st year sampai 2nd year dekat blok idaman, G09 Kolej Rahman Putra, UTM. But! Now yeah I’m here now G18 wooo dengan peningkatan sebanyak 100% gittu. Jarak dengan fakulti B11 dengan blok aku ambil masa hampir 10 mint berjalan kaki medium speed. Kalau de kelas dekat B12/B09 dalam masa 13-15 mint. Gagah tak gagah la jugak aku sem nih.
Awal-awal s…

Cerita Raya 2013 #HaiderFamily

Image
esok bulan Syawal melabuhkan tirai walaupun lambat aku nak update entry pasal raya still dikira la ye! :)
tahun nih merupakan tahun ke-dua beraya di rumah sendiri.
tapii yang sayangnya sudah dua tahun berturut juga tak dapat solat hari raya.
dah jadi orang tua kan, eh maksudnya TANGGUNGJAWAB umur still muda belia ok!  lets scroll down picturesss ye! ;)










lepas dah kenyangggg duit raya time!  :D





nih je yang ada pagi raya tuh. dalam pukul 11 maklong, makngah, pokteh baru datang masa nih xde gambar. huhu
in conclusion, raya tahun nih tahun raya yang paling hectic! hectic-hectic pon duit raya masih di poket. huhuhu
walau bukan syawal pun, jari nih nak menghulurkan se10 doploh pon bole jari menghulurkan salam kemaafan. kalau ada yang terkasar, terguris, terhiris apa2 yang nurhawa dah lakukan.
semangat baru bulan September! :D