Posts

Showing posts from September, 2011

hantu studio di b11

assalamualaikum
:: kalau tak jawab dosa, kalau jawab sayang ::
waa, tiz week assigment dah mule admire kat NURHAWAHAIDER :)  thanks ye peminatt... <3 u laa
semalam (kamis) aku dah setat masuk STUDIO! :D yes dear, S.T.U.D.I.O nak shot iklan raya haji :) opss, ohkey saya tipu!
semalam dari 9pagi sampai 5.30 petang saya disorok dengan hantu studio 1 level 4 !! :) ohkey xhape.. saya suke :) main sorok-sorok kat FAB :)
semalam jugak saya first time in mu life saya memiliki set drawing!  :) tahniah NURHAWAHAIDER ! xmahal pon set drawing tuh baru RM124.60
pastu kan , , , , ,  nak post pic la at u ols :D sat naa
1
2
3
taraaaa ! !

akrab '11 QS-bina

assalamualaikum
:: kalau tak jawab dosa, kalau jawab sayang ::
banyak benda yang berlaku sepanjang aku bergelar mahasiswi di universiti teknologi malaysia =) ade suka :) ade duka :| last weekend aku baru #berazam nak cuti-cuti malaysia =) nak melantak tido, melantak lantak! tapiiii.. dua tiga hari before that de somting yang meruntuhkan ke-melantak-kan aku..
jeng . jeng . jeng . . ade

program ..AKRAB '11... anjuran QS-bina.. RM65 !!

minggu transformasi mahasiswa 2011/2012, UTM

Image
assalamualaikum
:: kalau tak jawab dosa, kalau jawab sayang ::
waa, dah berhabuk.. lokasi kali nih aku entri post nih pon dah berbeza :)) aku kini di kolej rahman putraUTM sangat berbangga dan teruja berada disiiniii... :)) alhamdulillah..

>> Minggu Trasformasi Mahasiswa 2011/2012 <<
 <> 


 
 



*maaf la arrengement pic tuh tah macam hape-hape tah.
alhamdulillah aku berjaya mengharuginya k.o and crew2 MTM di KRP memang the bestttt.. :D thanks to abg fattah, kak zati, kak jazl, kak fadz, kak yan, kak habsah, abg aiman, abg meon, abg gerrad dan ramai lagiiiiiiiiiiiiiiii.. felo yang amat comel >> En. Syamsul Hendra *sporting habess
macam2 dah aku lalui.. tapi komen aku, orentasi kali nih more relax and have fun! :D xcam at matrik dulu.. gile campai nak pengsan *trade mark room8 baru aku :)
alhamdulliah jugak aku bersyukur... kolej kediaman aku dekat dengan segala kemudahan yang penting di UTM antaranya dekat dengan :
arked meranti fakulti (FA…

selamat tinggal bumi selangor

Image
assalamualaikum
:: kalau tak jawab dosa, kalau jawab sayang ::
waa, esok aku da bertolak ke johor, InsyaAllah lepas subuh :)) << senyum plastik
tadii dpat laa beraya bersama-sama my sayangsss :D
sangat seronok! :)) *senyum sampai telinga
doa kan aku selamat dan baik2 saja ye ;)
malas nak membebel.. layan laa pic raya nih :D


waa, nih je pic yang haku sempat punggut :P
ade ag sorang sayangss tapii xsempat nak amek pic bersama  xpela.. xde gambar bersama xbermakna, xsayang kan? :)) love u all..
thanks laa, dapat kawan yang sangat sporting, ustazah, caring, carefull, cheerful, gilerfun, sakan kentot!! :))
salam sayang
::sekian::
doakan sepanjang perjalanan aku se-family selamat :))