Posts

Showing posts from December, 2015

azam 2015 dah capai ke belum?

assalamualaikum

tinggal esok je nak berapa pada tahun masihi 2015.

so, hawa nak share sikit azam 2015 yang dah capai.


WISH LIST 2015 :D



berjimat cermat



DIAgnosis2-beli masa de pesta buku dekat dewan sultan ismail de lest 20% tapi belum habis baca lagi. lebih padat dan tebal dari DIAgnosis yang pertama.


Vacation : Padang, Indonesia.
seminggu, 3/4-8/4 seronok. buat tips? lets me recall. not much yang menarik memandangkan its a lawatan delegasi dan sangat padat dengan aktiviti.


Vacation: Singapore


ASB Account
Clarks Item
Charles&Keith
dah dua tahun ada wish list CK nih tapi alhamdulillah tahun nih tercapai. sebab apa pilih designer bag nih? sebab rasa nih salah satu deswigner bag yang mampu milik. i mean yang around 300 dah boleh dapat handbag. kalau coach 300 baru dapat purse. dan CK nih adalah designer bag daripada jiran sebelah, Singapore. Handbag akan dapat markdown price yang sangat seronok bila Singapore Independant Day.
Design yang a ku pilih ini antara yang unik yang pernah aku ada s…

Si Putih hampir masuk ke rumah sakit.

assalamualaikum
Ya Allah lamanya tak tulis entri dalam nih.

nak cerita kelakar la kot. sebab hawa nih cuai dan tidak ambil kisah sangat barang-barang yang de

inagt tak hawa pernah up cerita pasal TERBELI barang dekat LAZADA dalam  ENTRI BELI LOGITECT MK240
dah belih 1tahun rupanya si putih berkhidmat dengan hawa. masa beli set logitech MK240 memang dah dapat bateri 4 biji. 2 untuk keyboard, 2 untuk mouse.

sejak hari beli sampai bulan 9, hawa lanyak guna je sesuka hati.
keyboard nih dah berapa kali tah jatuh, mouse xpaya cakap la.
last haw aguna masa bulan 9, masa balik rumah keyboard jatuh kuat masa tengah packing bag nak balik utm.
sekali balik utm, unpack dan nak buat kerja. memang hawa dah terbiasa guna wireless keyboard sejak ada SI PUTIH MK240 nih.

sekali, type-type 200km/h sekali tengok word tuh blank je. eh, rosak dah ke?
jatuh kuat sangat ke dekat rumah?
hawa, siap un-screw keyboard tuh konon nak jadi inspector la tengok apa yang rosak, yang terbakar ke hape.
dah 3 kali bukak tak …

2015 makin berpenghujung

Assalamualaikum

alhamdulillah, pada saat nih masih diberikan peluang dan ruang untuk bertaubat dan menuju ke jalannya

pada hawa, 2015 adalah tahun yang palinggg panjang dan bsesar maknanya dalam hidup hawa.

-
pertama, mengenai akademik hawa dii UTM
kedua, mengenai keluarga hawa
ketiga, mengenai PERNIAGAAN SPA TANPA KEDAI; @hawadspabeauty

kalau brkesempatan mungkin hawa akan share banyak benda yang mampu digunakan oleh adik-adik yang bakal masuk ke UTM atau yang dah masuk.

yang nak gain income dengan perniagaan service sendiiri.

semoga Allah redha dan beri kekuatan untuk hawa.