Entri bosan, jangan baca!

ok hari nih #Page7of365
eh, tahniah kak Yuna :)
menang #AJL27 even abg AIZAT yg nyayi . .


esok paper #TITAS 8/1/2013
nasebaik seksen aku dekat je at DSM, KRP
xsampai 5minit dah sampai
paper kol 9pagi, kol 8.30pagi baru gerak
huhu
xmacam kawan yang lain yang exam at N24 la, KTC la 
yang kene gerak lebih awal .
xheaven cam aku gerak kol 8.30pagi.
yang menapak menapak la,
yang ber-bus bus laa
btw, gudlak tok sume !
:D

TITAS nih objektif 80soklan
1jam30minit
kene gagah la ye 
baca je terus direct masuk otak n kene jawap
kalau byk masa yang digunakan dikuatiri akan mengurangkan masa
untuk jawab soklan yang lain.
#TITAS nih subjek U,
so wajib ambil.
#TITAS ni sebenanya Tamadun Islam dan Tamadun ASia
so, xla lost an law borak2 sebut2 #TITAS tapi xfaham pe maksudnya.

jangan pk kau amek degree in #QS kau just belaja sal tuh je
atas sebab NILAI TAMBAH bg diri korang jugak .

btw, selamat bersuka ria bagi yang dah habes payyper.

xsaba nak balik, 11day to go~~

sekian

senyum ubat yang mujarab :)



Comments

Popular posts from this blog

Part 1- Percutian ke Perth, Australia Julai 2016

Suntikan Vaksin HPV Percuma

UJIAN HIV PRA PERKAHWINAN 2017