#CollagenDust


Assalamualaikum

Alhamdulillah, kita diberikan nikmat oleh Allah
 untuk terus bernafas sehingga saat ini dengan
Terus beribadah padaNya

Ok, pernah dengar pasal #CollagenDust?
Pernah?
Nih mesti dari belog kak Hanis yang
 review pasal #CollagenDust di sini 
Ha, untuk pengetahuan gugurls semua
#CollagenDust nih serbuk kolagen asli yang tiada campuran
Perisa coklat la vanilla la, soberi laa
Ianya ASLI?
What?
Yup, |A|S|L|I|
100% dari tulang ikan.
Ok, mesti pelik asal mesti 100% dari tulang ikan?
#CollagenDust nih abu mayat ke hape?
Hahahahahaha
No! No! No!

Kalau nak cantik macam kak Hanis and her Mom
Superr gojes
see . . i told u!
eh asal gamba kecek?
hahaha
nak cantik like both of them
Kene la try!
^^v
kalau nak tahu lebih terang pasal ni ce click! 

#CollagenDust di Twitter |@CollagenDust |
dan juga facebook |Collagen Dust|
Harga normal dia sebotol (70g) RM 170 dan tahan lebih kurang 2bulan
Homaiii . .
Mahaiinya
\^o^/
Eh biasa la benda baik mesti mahal
*Tapi tak semua benda mahal baik*
Simpan dalam hati yang chekgu star (*) kan tuh
Simpan kunci dalam peti besi tahu!

Mesti feel nak beli pon dah kurangkan dengar harga dia
Tapi ada, berita
|G|E|M|B|I|R|A|
.
.
.
Sempena 2013 nih
#CollagenDust boleh di dapati dengan harga promosi
Eh berapa?
RM157/bottle
Huntung gugurls sekalian dapat diskaun +-7.7%
Jimat RM13
And harga RM157 tuh include postage
So, ape lagi?
Nak cantik macam kak Hanis Manis and her Mom?
Email order korang di alamat
Cepatcepat
Sebab promosi RM157 hanya
Valid pada 1/1/2013-7/1/2013
Buat pilihan bijak!
;)
Ha duit bonus yang tak habis lagi tuh boleh la di-invest di #CollagenDust
Eh, bukan untuk sesape untuk diri sendiri jugak.
Nak tahu lebih tentang #CollagenDust boleh la
Jalankaki di
Eh sharing is caring
Selamat mencuba!
:D
Kalau ada pada nak tanya bisabisa.

Kecantikan bukan terletak pada luaran 
tetapi terletak pada hati.
so, kalau pakai produk/supplement / spa etc
Tapi hati busuk, 
ter-pancul ke-busuk-kan hati tuh dimuka
So, jaga hati!
J
Sekian.



Comments

Popular posts from this blog

Part 1- Percutian ke Perth, Australia Julai 2016

Suntikan Vaksin HPV Percuma

UJIAN HIV PRA PERKAHWINAN 2017