dairi detox cik hawa: Jom Detox Day 6

assalamualaikum
wah dah selamat cik hawa mendetox sampai hari ke 6!
masa detox ni niat nak lebih sihat, cergas, dan mudah penyerapan nutrient dari pemakanan dan aktiviti seharian cik hawa
Alhamdulillah juga sebab cik hawa dapat sokongan penuh dari mama, adam dan cik tunang.

lunch menu detox day 6. Chicken grilled with RAW VEGE and PEPPERMINT-GINGER PLUS
Rasa sedappppppppppppppp sangat perapan ayam tu.(terpuji diri sendiri pula) sekarang nampak sayur dah tak zombi sangat. Nak share nih kalau detox atau diet kita akan pening berangin sebab toksin dari perut naik PEPPERMINT-GINGER PLUS ni sangat membantu. Rasa sedap rasa macam makan mint mentos tu tapi versi sihat. Buat air pun sedap. Lepas minum memang angin semua keluar. Kintut, Sendawa. Picit sikit dah keluar angin. nanti cik hawa akan share menu simple detox je semua orang boleh buat InsyaAllah. mudah, sedap, sihat.

ni dah 6 hari detox sampai sitahi pun dah warna hijau. keluar sayur je. hahaha. maaf na, kalau rasa tak selesa. tapi kan kalau uols nak tahu sistem dalam badan korang boleh tengok dari air kecil (warna), air besar (warna, size, struktur), bau nafas, bau kentut, tengok kuku, tengok jerawat tumbuh dekat mana. unikkan tubuh kita ciptaan Allah ni.

dah nak habis detox nih dah de 3-4 menu dah berbaris nak dilayan dek tekak! hahaaha. ok la nanti cik hawa sambung cerita lagi ye.
salam,
Siapa nak join detox bersama cik hawa
boleh whatsapp cik hawa di www.wasap.my/601123524179
email cik hawa di nurhawahaider@gmail.com
PM/DM di facebook/instagram di @nurhawahaider

Sahabat Detox Anda. 


a

Comments

Popular posts from this blog

Part 1- Percutian ke Perth, Australia Julai 2016

Muka Senget.

RESEPI: Ayam Cheesy Buttermilk