dairi detox cik hawa: Jom Detox Day 1

Assalamualaikum,
Fuh, hari pertama yang mencabar!
Sebab cik hawa ala-ala kambing. makan sayur sajo.
dan cik hawa kali ni mulakan detox dengan berat 64.1KG!

Menu detox day 1 (Breakfast & Lunch)
Menu Breakfast harini Iceberg Lettuce, Romaine Lettuce, Daun ketumbar bersama bebuah limau mandarin, anggur hijau, buah pear hijau. Kita makan bersama suplimen Vivix (detox darah), Alfafa Complex (Detox usus dan darah) serta DTX Complex (Detox hati) hari nih saja cik hawa dah minum 2.6liter air kosong memang bercinta dalam tandas je. Nasibbaik harini tak keluar.
Menu Lunch sama dengan breakfast. makan slow and steady je sebab lama tak makan salad gini

Menu detox day 1 (snek & dinner)
Hahahaha, mainan psikologi. Sayur pak choi hiris nenipis bagi senang nak telan. ditemani dengan anggur hijau. Kelat je tekak ni makan sayur saja. Tapi cik hawa ingat balik niat detox nak sihat, terkurus tu BONUS! suka sangat bonusssss tu.
swafoto lepas isyak cik hawa bersama cik jerw
Siapa nak join detox bersama cik hawa
boleh whatsapp cik hawa di www.wasap.my/601123524179
email cik hawa di nurhawahaider@gmail.com
PM/DM di facebook/instagram di @nurhawahaider

Comments

Popular posts from this blog

Part 1- Percutian ke Perth, Australia Julai 2016

Suntikan Vaksin HPV Percuma

Muka Senget.