Azam 2014 dan Azam berganda 2015




assalamualaikum.

selamat datang Disember
bulan terakhir
azam-azam tahun 2014 sudah tercapai?
alhamdulillah wishlist yang NH buat ada la yang sudah tercapai.

tapii masih ada yag belum tercapai.
tidak mengapa NH dan reader yang lain masih ada masa lagi 29 hari!

NH punya wishlist untuk dapatkankan BMI normal masih dalam proses!
wish me, all the best! sebab katanya dapat ganjaran iPhone6+ shopping seluar!!
so jum tengok apa antara wishlist NH yang dah tercapai.

alhamdulillah so far antara azam yang tercapai yang boleh diukur dengan pancaindera adalah

.
.
.
.

Novel Ramlee Awang dan Khales Hossein
 untuk pengetahuan dua-dua novel nih masih belum habis dibaca. Novel yang dimasukkan dalam senarai belum habis. Novel yang takde dalam senarai dah habis lamaa. isk.isk.isk. Dan untuk pengetahuan novel penulisan oleh Ramlee Awang adalah antara fav. author yang NH suka. walaupun NH lambat sikit meminati karya beliau tapi aku berjaya suka! sebab cerita dia unpredictable. walaupunpun pening kadang-kadang.

Jam Fossil

 jam Fossil nih beli guna duit elaun praktikal masa sem lepas praktikal dekat KAS Juruukur Bahan
mengigil jugaklah bayar sebab guna duit sendiri. pertama kalinyaa. selalunya guna duit sendiri pun dalam RM150++ jam nih bertuahlah sebab harta pertama NH yang bernilai. Cara penjagaan extra la sebab duit sendiri kan. Kalau guna duit papa mama tu, kadar alert dia macam tidak setinggi yang ini. Kalau dekat store Fossil Malaysia jam nih hampir RM400 tapi bertuah sebab ada cousin yang kerja dekat Paris so, kirim masa Christmas Sale. tapi Fossil jarang sale melambung-lambung tapi syukurlah sebab dapat harga murah dari yang ada dekat pasaran Malaysia.


beli dengan guna WhatsApp
gambar dari folder WhatsApp buat muka sebab tunggu NH balik kerja lambat sangat.
 seterusnya adalah PerempuanKu Gathering! sebab tahun nih NH praktikal dan ber-semesta second last so banyak kali jugak dapat berkumpul bersua muka. walaupun tak lama. tapi ada jugak laa.
makan-makan, gelak-gelak, yang paling hebat wefie selonggok!

Last jumpa mungkin. 


tapi ada je wishlist NH yang masih belum tercapai dan
 NH harap apa yang NH capai tahun nih berjaya dipenuhi!

akhir kata, wishlist korang tercapai!! 
aminn.
mungkin boleh kongsi sama apa yang dah capai dan apa yang korang nak capai!


wishlist 2015 NH mungkin nak jaga muka. sebab tahun depan NH dah 23tahun plus misi 
nak makeup simple+glowing untuk wedding NH nanti!
kebetulan set kecantikan kesukaan NH buat promosi! 
boleh tahan hampir 4 bulan.
dengan harga promosi Disember tak sampai RM200.(termasuk postage)
siapa nak bagiii...


Promosi Disember 2014 Shaklee
akhir kata, nak capai azam cantik 2015? mariilah kita. kecantikan bermula dari dalam. :D
berminat dan ingin tahu lebih lanjut dan promosi serta hadiah cepat-cepat WhatsApp NH di nombor +6011-23524179. semoga hari anda indah dan glowing!

Comments

Popular posts from this blog

Part 1- Percutian ke Perth, Australia Julai 2016

Suntikan Vaksin HPV Percuma

UJIAN HIV PRA PERKAHWINAN 2017