Shopping di Ikea ikut zodiak!

Assalamualaikum

Siapa yang tak suka shopping. ?
Lagi lagi perempuan.
Lajuu je. Kalau merajuk je tapi kene pujuk ajak shopping terus melayang merajuk dia. Hahaha
Ikea adalah salah satu tempat yag aku suka untuk luangkan masa dengan family.
Selain dapat makan dekat cafe yang sedap dan murah tuh boleh jugak beli satu dua barang, dan tak pernah menyesal beli barang dekat sini. Menyesal tak beli ada lah. Hahaha

ikea baru baru nih ada promosi dimana beli barang ikut zodiak. tapi kita islam nih jalan lah percaya pulak eh dengan zodiak-zodiak bagai nih. kalau nak tahu macam mana boleh click SINI

dia akan keluar facebook page IKEAMalaysia . dan anda hanya perlu masukkan tarikh lahir anda tanpa dot (.) or slach (/). contoh dia macam nih lah tarikh lahir korang 30 March 1999 so korang isi 30(space)03(space)1999 camni hasil nya>30 03 1999

click then keluar lah zodiak korang even korang dah tahu korang buat je as exercise meruncingkan jari kan gittuww. 

see what im !

IkeaMy CNY Promo


 lepas tuh dia akan tunjuklah barang apa yang sesuai dengan zodiak. motiffff sangatt kan. kalau ada duit boleh je pilih tak payah ikut zodiak sangatkan. tapi sempena Tahun Baru Cina yang bakal menjelma nih lah latest promo dia lepas Xmas dan New year punya promo.

dalam banyak-banyak yang di tunjukkan aku ter-suka dekat quilt cover set nih. bunga-bunga gittuw. hukhuk



itu saja, jangan lupa CLICK IkeaMY . selamat buat wish list untuk shopping! :D 

Comments

Popular posts from this blog

UJIAN HIV PRA PERKAHWINAN 2017

Suntikan Vaksin HPV Percuma

Part 1- Percutian ke Perth, Australia Julai 2016