sayang kamu semua! :)

assalamualaikum..

:: tak jawab dosa, kalau jawab sayang ::



wah,semalam jauh haku meronggeng! (ayat budk jB)

tapi cian kat kawan haku ter-busyuk!

Nur Farah Ain

Nur Farahin

terpaksa tunggu 

sebab???!!

bangun lambat!
first tyme kot!!
wah, tuh la pasal meng-decorate belog busyuk nih!! (lah sangat!)


lokasi ronggeng-an haku pertama!





SUNWAY PIRAMID



haku pegi dengan 

NUR FARAHIN AAZME

NUR FARAH AIN

FATIN NABILA SAAFEE


malas lah nak kencang sangat bunyi.

layannnn..! ZZZzzZzzz



singa firaun. haha



sesampai je sana kami mentedarah! (ayat gelojoh)
haku layan double cheese burger set medium (budk yg xsuka minum air gas)

sesudah kenyang...!
tempay dituju...


DAISO

kami amat seronok berada didalam nih..
rasa cam at japan! (dush2, rasa nak penyepak jee..)
yang amat ke-teruja-an adalah .... all the things in the store is only RM5 !!!
dapat lah haku grab seketol 2 barang dari overseas tuh...(ayat budjet)
next store is..


F.O.S


besh gak dalam nih.. price dy reasonable laa..
de t-shirt tuh RM 45 for 2.. ok what..
nih hadiah di F.O.S





kami kacak! :)

saya memang suka snap pic.tapi hangout kali nih saya agak xde mood nak ber-snap-ing sakan!



big owl+big leave  

nih antara barang gurgurl yang haku grab! :)
rasa berbaloi sesangat!
search at online shop big owl tuh RM20 tuh belum include postage.. 
nak cantek/kacak perlu bijak memilih.
kadang2 kalau barang RM5 pon bole nampak cam RM 30-40.
asalkan kita kena bijak dan yakin pada diri kita.



ha, haku sangat sad coz dapat hangout dengan they ol jap je.. :(
coz papa nak ajak haku n family (dane' ponteng!) lepak2..
 nih buah tangan saya dari sunway!






kak yong!


pfft! =P


seterusnya,



IKEA,MUTIARA DAMANSARA.


lama dodol xlepak sini.
selalunya lau gii ikea, kami sekuaga suka lepak at food comer dia.
makanan ? TERBAEEEEEEEEEEEK!
 
selalonya lau haku se-famili mari sini mesti full house !
lau nak leapk2 dengan tenang mari la hari bekerja dan awal.
tyme haku sampai sini on pkul 3 lebih. tuh pon tempat penuh tempat fveret haku pon penuh.! :(
tapi
__________________________
hade haku kesah?
alhamdulillah akhir nya dapat gak makan! (ayat cm xpena makan)

my fvret=meat ball

my mum choice 

dane' choice! nyummy!

my dad choice!

dNa and nHh
muka setelah kenyang! hepi saja! :)
tuh sebelah haku tuh budak yang ponteng skolah! (jgn tiru aksi nih klau nk lepak ikea)


muka kenyang!
nih sorang agi makcik! (amat kacak! =P )
mama cakap muka haku cam muka ular sawa makan anak
pape je lah mama.. yang penting anak mama nih sangat kacak! :) (perasan tahap gaban!)

tamat.
sekian


::family haku dalam dilemma ::

::stay cool and cun ::






Comments

Popular posts from this blog

Part 1- Percutian ke Perth, Australia Julai 2016

Suntikan Vaksin HPV Percuma

Muka Senget.