Cik Hawa Hijau 7 tahun yang lalu.

Assalamulaikum,
Alhamdulillah semalam dah selesai buat Ujian HIV dan terus update dekat entri lepas (semalam). Harini dah settle isi borang nikah, print esok kita double check nanti isnin boleh pergi minta tandatangan Pegawai Pendaftar Nikah (PPN) dan pergi hantar borang dekat Pejabat Agama Islam Daerah (PAID) Klang. Doakan semoga segala urusan cik hawa dan pasangan dipermudahkan. Amin.

Memalam ni nak buat throwback pendek yang tengah hot dekat laman sosial tu.

sumber:Twitter thread sape tah
tade gambar 2010 semua dekat dalam laptop DELL, FB pon tade gambar 2010 ni hasil godek dekat blog ni. Gambar masa 1st entri buat blog ni nama lama (ceriteracheenta.blogspot)

2014. Mahasiswa UTM. Gambar masa dinner kolej. Rasa aling cantik masa nih. hahaha
2017. Spa Trainer dan Beautician dekat #hawadspabeauty
Shaklee Distributor (ID: 1119371)
bakal Puan dan bakal jenazah
Korang main jugak tak mende alah nih? ada la few yang cik hawa tengok boleh buat berdekah ketawa dan flashback zezaman dedoloo. huhu.
esok kita share resepi nasi ayam nak? InsyaAllah. Nunite

Comments

Popular posts from this blog

Part 1- Percutian ke Perth, Australia Julai 2016

Suntikan Vaksin HPV Percuma

Muka Senget.