beli di Watsons menang hadiah!

Assalamualaikum
Dalam keadaan cuaca yang sentiasa lembab sahaja di SkudaiJaya
Assignment melambak berlonggok minta disiapkan
Tapi di sebabkan external factor dimana hujan berteruskan, progress bagi menyiapkan kesemua assignment lambat dan lembab seperti  cuaca setempat.

Aku minat sangat kalau nak beli barang-barang kecantikan dan keperluaan diri di WatsonsMY
Sebab dia macam 1stop center. Dari make up, supplement, toilerist, penjagaan dari hujung rambaut sampai hujung kaki. So korang kene godek2 dalam tuh untuk memperabiskan duit dekat dalam tuh. Selain tuh, dekat Watsons ada menawarkan member card dengan fungsi setiap m=pembeliaan akan mendapat mata ganjaran dan boleh di tebus. Selain tu, kalau ada apa-apa montly promotion ada la special offer bagi setiap Watsons’ member card holder.

The latest promotion is, Gifts We LOVE sempena Chrismas yang mendatang.



Dengan gaya selfie ada bertemakan christmas upload di facebook dan jangan lupa hashtag (#) #watsonsmalaysia.
Senang je, setiap minggu ada hadiah. Hadiahnya ialah dapat bernilai RM150! Jimat suda.
Goodluck gurlz!

Jum click facebook/watsonsMY

Comments

Popular posts from this blog

Part 1- Percutian ke Perth, Australia Julai 2016

Muka Senget.

Suntikan Vaksin HPV Percuma