salam lebaran dari perantauan

assalamualaikum

:: kalau tak jawab dosa, kalau jawab sayang ::

homaigat!!
waa, dah bersawang berbawang laman tercinta haku nih <<ayat xbule blah>>
tiz week haku amat la bz dengan aktiviti mengemas :D
3 hari haku mengerjakan langsir SAHAJA
bajet ayat cam duk kat rumah bungalow saja.. prtff! :| 

ohkey, tahun nih almost 1 bulan haku  se-family ber-mastautin di teratak ATOK&NENEK
xpela tuh tugas mama as a dough daughter :)
she is my idol <<winkwink>> 

alhamdulillah puasa kami se-family masih berjalan lancar dan sempurna wlwpon tanpa keberadaan nenek *arwah
saat-saat berakhirnya Ramadhan nih la banyak memory bersama *arwah menjadi movie dikaca mata.
tappi aku redha :))
Allah lebih sayangkan nenek :))
semoga nenek ditepatkan bersama2 orang yang beriman ..InsyaAllah..

baju raya dah ready.
3 pasang tuk tahun nih.
Alhamdulillah..
waa, tapiiii kasut raya xde ag... :|
tape tape, tadi lepas sahur aku da ajak papa g shoping kasut! :D <<teruja!!>>
lokasi? jj bukit raja laa spot shopping kamii

waa, next week lau tyme2 cmnih aku dah otw keeeee jaybiE *jB
papa saja je nak gerak awal.. agpon tyme anta aku nnti atok follow..
so, dikesempatan ini atok nk meronda2 beraya dirumah adik beradiknya.

preparation?
almost 87% prepared :))
yuran dah settle..
borang2 segala dah settle 
ptptn form dah cun !! *full loan kot.. #jenuh aku nk baya hutang -_____-"" 
wpp haku mana? haku nak.. cam orang gile aku tuggu postman datang anta cek tapii hampass! =__= 
waa, bayak giler  kot nak gune duet  :| 
tapii papa kata, papa xkesah.. 
but haku yang kesahh!! *fenin tengok duet mangalir cam air terjun.

ok, disini haku rasa bersyukur sangat kerna berjaya mendapat U yang diidamkan orang ramai orang 
doa my parents dah termakbul tuk tanak saya g UiTM :))
alhamdulillah.
buat yg bertungkus lumus mem-promosi UiTM dengan bersemangat  thanks! ;)
alhamdulillah cost yang aku mintak pon dapat :)
first choice kott.. Alhamdulillah :D
4 sept. InsyaAllah aku g daftar
aku akan mulakan hidup yang baru diiii..
.
.
.
.
.
.
.

ok a tuh an? UiTM---> UTM
U ke-2 terbaek kot kat Malaysia.
seriau haku.
de budak2 setemkan U nih as University Tendang Menendang
ade gak University Teruna Malaya
whateverr...!
xkesah laa...
doakan yang terbaek tuh aku eh? *pengurus bank wannabe


waa, aku rasa teramat la banyak yang aku duk membebel
so, the main point is...







SELAMAT HARI RAYA 
:D
nak duet raya datang la rumah

::sekian::

beringatlah tyme makan lemang, rendang, ketupat, kuah kacang, kuah lodeh.
ada yang berlapar ketika kita bersuka-ria.
dunia ini hanya sementara dan pinjaman

okbhai.
:)


Comments

  1. selamat menjadi mahasiswi baru UTM.. =)
    saya pulak naik tahun3.

    ReplyDelete
  2. waa, senior la nih?
    selamat selamat.. fakulti ape?
    selamat hari raya :D

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

UJIAN HIV PRA PERKAHWINAN 2017

Suntikan Vaksin HPV Percuma

RESEPI: Ayam Cheesy Buttermilk