berkenal-kenalan di rumah baru :D

assalamualaikum

:: kalau tak jawab dosa, kalau jawab sayang ::

alhamdulillah, setelah puas shopping semalam se-family berserta kehadiran atok bersama men-yopping *shopping sakan.

haku dapat laa, sepasang.. tapi overall dah 3 pasang baju raya haku..
banyak kot bagii haku..
memandangkan raya tahun nih xde la lama mana, cukup laa..


semalam agak berlaenan dengan acara shopping tahun lepas n tahun sebelum sebelum-nya..
ini adalah kerana atok turut serta dalam acara men-yopping bersama kami se-family.
tahun nih banyak yang berubah dan kejutan yang haku n famly haku alami.
so, redha je laa dan anggap nih sume ujian Allah :)

Adam dapat la sepasang baju melayu.
2 papan kemeja *makin besar makin cerewet!   -_____- "

malam tuh atok join haku se-family gi terawih at masjid negeri. :)



seronok seronok!
first tyme kot atok join we oll terwih luar dari kawasan dia *kapar
ia lah, atok an imam, so tugas dy padat dan diperlukan sentiasa.
semalam atok di majlis seperti orang kebanyakan.. xde yang dikenali
xde yang duk nak bayar zakat, xde yang nak tanye cmne nak dapat bantuan raya segala.

selesai 23 rakaat, xsah la kalau x lepaks n makan!
dah style papa kan.. terima je laa -.-"

habes sal semalam.
titik
.
.
.

hari nih ISNIN.
hari nih haku ce la survey2 at sesawang faceB,jumpa group mahasiwa/i UniversityTer-anggun Malaysia
jumpa laa gak group Kolej Rahman Putra . . 
teruja habess!
belum, masuk dah salam perkenalan segala.
*kelam terlebih
-_______________-"


so, dah dapat bajet laa hape yang nak dibawa, hape xtoksah ngade bawak!
sanagt teruja nak gii sana!
:D


*sangat kelam dan ter-lebih semangat!
untung akak/abg senior dapat junior cmnih..
^^, 
#hawa dah start meraban.


kbhaii.

:: teruja nak shopping dgn kawan2 pulak :D ::


Comments

Popular posts from this blog

UJIAN HIV PRA PERKAHWINAN 2017

Suntikan Vaksin HPV Percuma

RESEPI: Ayam Cheesy Buttermilk