Kurangkan power cermin mata

Assalamualaikum.
Kalau tak jawap dosa, kalau jawap sayang.
Siapa yang mengalami masalah rabun? Angkat tangan. */* (tangan hawa)

aku dah join da club budak kata mana almost 10tahun. Sebab urat mata dengan gigi macam lost contact sikit. Doktor cakap, gigi ada 'wire' yang connected dengan mata. So, masa dulu gigi aku ada patah tanpa sengaja. Sebab main 'polis entry want to jaga'(tatau betol ke tidok) masa aku "rumah-rumah" kawan aku pergi ketuk kepala aku then gigi yang memang da goyang patah. Then start that aku rabun. Dah 10 tahun, year by year power cermin mata aku dah makin bertambah 'power' (bukan superman eh) hypothesis semakin bertambah 'power' cermin mata makin mahal harga cermin mata.

Dulu masa sekolah best la, sebab macam budak pandai (macam je la) so, umur bakal 22 tahun nih rungsing memikirkan takkan nak pakai spek nih yang power makin bertambah je. Nak pakai lens rasa macam bahaya sebab dia bukan mengubati dia just nak cantik nak escape dari pakai spek. So, kita hanya mampu berusaha dengan menggunakan Carotomax Shaklee .



Ia membantu mereka yang mengalami masalah penglihatan seperti rabun ataupun silau dari menjadi bertambah teruk.Carotomax adalah sumber karotenoid yang terbaik dalam membekalkan vitamin A kepada badan kita.
Jika dahulu ibu kerap menyuruh kita memakan lobak kerana mengatakan ia bagus untuk mata dan kulit.Cuma kadangkala kita tidak suka mengambilnya kerana tidak suka makan sayur-sayuran.Sifat tersebut akan terbawa-bawa sehingga ke alam dewasa.

Antara makanan yang bagus untuk penjagaan mata selain dari lobak merah adalah seperti Teh (katarak mata),Bawang Putih dan bawang merah (membekalkan antioksidan untuk kanta mata),Kacang Walnut(melindungi dari radang mata),Kacang soya (mengekalkan kelembapan mata), Telur (mencegah pertumbuhan katarak ),Bayam,Kobis,Tomato,Biji Bunga Matahari dan juga ikan Salmon yang mengandungi Omega 3.


Kelebihan Carotomax Shaklee


  1. Sumber vitamin A yang terbaik untuk kesihatan badan
  2. Meningkatkan sistem imunisasi bagi melindungi diri dari penyakit.
  3. Mempunyai antioksidan yang melindungi tekanan pada mata dan seterusnya menyebabkan penyakit katarak berlaku.
  4. Membantu mereka yang mengalami masalah rabun malam.
  5. Mengurangkan power rabun anda dari bertambah teruk.
  6. Kemusnahan sel akibat radikal bebas boleh dikurangkan.
  7. Membetulkan sistem organ tubuh agar berfungsi seperti biasa

Nutrisi Dalam Carotomax Shaklee

#Alpha Carotene
#Beta Carotene
#Lycopone
#Astaxanthin
#Lutein
#Zeaxanthin


Siapa yang memerlukan Carotomax Shaklee?

1. Carotomax boleh diambil oleh lelaki dan perempuan kerana ia berasaskan sumber dari alam semulajadi.
2. Mereka yang tidak mengamalkan diet seimbang terutama yang tidak suka makan buah buahan dan sayur sayuran
3.Mereka yang mengalami masalah berkaitan mata seperti rabun dan silau
4. Mereka yang mempunyai masalah kulit seperti parut dan mempunyai kesan parut yang teruk.

Cara Pengambilan Carotomax Shaklee

Walaupun setiap botol mengandungi hanya 30 tablet sahaja,1 carotomax mampu membekalkan sehingga 15mg karotenoid kepada badan kita.Anda boleh mengambil 1 tablet setiap hari dan mencukupi untuk keperluan sebulan.Nilai 1 tablet adalah bersamaan dengan :
#Beta Carotone yang bersamaan dengan 102 pisang
#Lutein dan Zeaxanthin yang bersamaan dengan 285 limau gedang(pink grapefruit)
#Lycopena yang bersamaan dengan 714 apricot
#Alpha Carotene bersamaan dengan 89 rapsberry.

Jadi bagi yang kurang makan buah buahan atau sayur sayuran bolehlah mengambil carotomax bagi mendapatkan nutrisi yang diperlukan untuk kesihatan mata anda.
Buat tempahan carotomax shaklee cecepat WhatsApp: 011-23524179.

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone





















Comments

Popular posts from this blog

Part 1- Percutian ke Perth, Australia Julai 2016

Muka Senget.

Suntikan Vaksin HPV Percuma