Happy 7th Anniversary aZWa di Kedai Aaron Aziz

Assalamualaikum

Nak share benda bahagia nih.
My relationship dah 7 tahun!
Pada 23June Isnin haritu.
Walaupun sambut dengan biasa-biasa je tapi menarik! sebab dapat jumpa. :D
Niat nak cecomel celebrate dekat kedai Aaron Aziz+Diyana (isteri dia laa, takkan aku pulak)

kedai aaron aziz
Ingat nak makan di kedai makan aaron aziz dekat sunsuria, setia alam. Tapii setiap isnin tutup. Nama kedai tuh, kids&creme. Boleh lah follow instagram kedai Aaron Aziz nih.

Instagram:          KidzandCreme
Website:             kidzandcreme
Alamat:               No 5 Jalan Setia Dagang 
                          U13/AK Sunsuria 7th Avenue Setia Alam 
Waktu Operasi: Tues - Fri : 12PM - 9PM  
                         Sat - Sun : 12PM - 10PM 
                         Monday : CLOSE 
Contact Number: ☎️ 03-3358 8289 (mana tahu nak celebrate birtday aku next month.EH?!) hahaha

Kalau yang teringin nak merasa dia dalam 3 minit dari SetiaCityMall. Kalau dari Meru or Klang, exit flyover yang ke dua. Kalau dari Tol Setia Alam exit pertama (kiri) kawasan kedai itu amatlah baru! sebelah-sebelah tuh pun tak banyak kedai yang bukak. Kalau ada apa-apa pertanyaan boleh lah WhatsApp: 011-23524179 then, belanja aku makan eh. yang paling makanan yang aku tempting!

#NutellaCheeseTarts
#OREOCHEESECAKE
macam-macam lagi lah, kalau nak tahu search hashtag #kidzandcreme

Teringin nak makan nutella cheese cake! Nampak tempting! At last, nah gamba bahagia! Doakan kami ye
Abaikan pipi tembam bagai dipam-pam. ;D

doakan kami naik pelamin 2016, lagi cepat lagi bagus. :P
p/s: nampak tak pipi tembam dipam-pam aku tuh hasil 9hari consume vita.E shaklee. :D
preparation untuk beraya di rumah bakal mak mertua dan nak jimat makeup untuk nikah 2016 nanti.
huhuhu
so,nak cantik macam saya jangan lupa makan Vita.E dan minum plain water at least 3liter (1kg=2.5llter)

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Comments

Popular posts from this blog

UJIAN HIV PRA PERKAHWINAN 2017

Suntikan Vaksin HPV Percuma

Part 1- Percutian ke Perth, Australia Julai 2016