Si Putih hampir masuk ke rumah sakit.

assalamualaikum
Ya Allah lamanya tak tulis entri dalam nih.

nak cerita kelakar la kot. sebab hawa nih cuai dan tidak ambil kisah sangat barang-barang yang de

inagt tak hawa pernah up cerita pasal TERBELI barang dekat LAZADA dalam  ENTRI BELI LOGITECT MK240
dah belih 1tahun rupanya si putih berkhidmat dengan hawa. masa beli set logitech MK240 memang dah dapat bateri 4 biji. 2 untuk keyboard, 2 untuk mouse.

sejak hari beli sampai bulan 9, hawa lanyak guna je sesuka hati.
keyboard nih dah berapa kali tah jatuh, mouse xpaya cakap la.
last haw aguna masa bulan 9, masa balik rumah keyboard jatuh kuat masa tengah packing bag nak balik utm.
sekali balik utm, unpack dan nak buat kerja. memang hawa dah terbiasa guna wireless keyboard sejak ada SI PUTIH MK240 nih.

sekali, type-type 200km/h sekali tengok word tuh blank je. eh, rosak dah ke?
jatuh kuat sangat ke dekat rumah?
hawa, siap un-screw keyboard tuh konon nak jadi inspector la tengok apa yang rosak, yang terbakar ke hape.
dah 3 kali bukak tak bole jugak.

dalam hati cakap, emm, beli barang dekat online nih memang tak berkualiti. cepat je rosak.
since, hari tuh hawa dah tak guna keyboard wireless.

so berhabuk lah.

pagi tadi, rsa terdetik, "eh agaknya, keyboard aku tak boleh guna sebab bateri dah habis. sejak jadi beautician di #HawaDSpaBeauty memang ada stok bateri AA dekat bilik. sekali masuk kan bateri baru, sekali boleh guna sepenuhnya! hahahhahahah. senggalnya hawaaaa.
hampir 3 bulan biarkan tersadai dan fikir nak buang keyboard nih sebab fikir useless. Rupanya yang useless tuh aku.

hai laa.

nasihat hawa, kalau barang-barang or gajet korang tak berfungsi. ce tukar bateri dulu eh baru fitnah ONLINE SHOP TIPU,  BARANG MURAH TAK BERKUALITI, JENAMA NIH TAK BOLEH DIPERCAYAI.

jangan jadi macam hawa. huhuhuhuhuh.

ok, rasa kekok pulak guna keyboard si putih nih.
i love u si putihhh~~~


Comments

Popular posts from this blog

UJIAN HIV PRA PERKAHWINAN 2017

Suntikan Vaksin HPV Percuma

Part 1- Percutian ke Perth, Australia Julai 2016