azam 2015 dah capai ke belum?

assalamualaikum

tinggal esok je nak berapa pada tahun masihi 2015.

so, hawa nak share sikit azam 2015 yang dah capai.


WISH LIST 2015 :D



  • berjimat cermat




  • DIAgnosis2-beli masa de pesta buku dekat dewan sultan ismail de lest 20% tapi belum habis baca lagi. lebih padat dan tebal dari DIAgnosis yang pertama.



  • Vacation : Padang, Indonesia.

seminggu, 3/4-8/4 seronok. buat tips? lets me recall. not much yang menarik memandangkan its a lawatan delegasi dan sangat padat dengan aktiviti.


  • Vacation: Singapore



  • ASB Account

  • Clarks Item

  • Charles&Keith

dah dua tahun ada wish list CK nih tapi alhamdulillah tahun nih tercapai. sebab apa pilih designer bag nih? sebab rasa nih salah satu deswigner bag yang mampu milik. i mean yang around 300 dah boleh dapat handbag. kalau coach 300 baru dapat purse. dan CK nih adalah designer bag daripada jiran sebelah, Singapore. Handbag akan dapat markdown price yang sangat seronok bila Singapore Independant Day.
Design yang a ku pilih ini antara yang unik yang pernah aku ada sebab closer dia jenis overlap closer. tiada zip, tiada magnet button. amatlah sesuai untuk aku yang jenis tak suka zip bag. means macam kalau beli barang ambil duit dari purse then camapk je dalam bag. fon pon macam tuh. Cik Tunang dah faham sangat dan tiada daya nak membebel dah.


  • Emas:cincin/bracelet

  • Shaklee Bonus, RM3000 before May.

tak perform. tak fokus



  • PerempuanKu Gathering

dah berapa juta kali tah jumpa. hahahah


  • Gain Own MONEY

my spa! RM1,000


  • 50kg: current 62.4kg 30/5/2015 12.4kg more to go! 

Comments

Popular posts from this blog

Part 1- Percutian ke Perth, Australia Julai 2016

Suntikan Vaksin HPV Percuma

UJIAN HIV PRA PERKAHWINAN 2017