Food Review: The Manhattan Fish Market, Setia City Mall KOTOR?

Assalamualaikum

nih entry dah draft 4bulan.
sebelum dia jadi pekasam ikan baik kita publish.
hawa pergi redeem tuh pada 30/4/2015 7.01pm

Macam biasa hawa akan alert kalau ada kupon diskaun makanan di Groupon.
dan kalau hawa mengidam nak makan restoran-restoran mcam tuh dekat mall hawa akan tengok deal di Groupon jimat GST, jimat segalanyalah!
Itu salah satu hobi hawa! :D
sampai kawan-kawan dan Mr.A faham sangat dah.

Deal The Manhattan Fish Market adalah kerap dan selalu di Groupon maka hawa pon beli la
1 set fishy chicky bang bang hanya RM19 soup of the day, air, main dish dan 16% taxes
1set small grill hanya RM21 soup of the day, air, main dish dan 16% taxes
soo jimat.

makanan dah ok, sedap cuma ada satu yang hawa perasan
pinggan dan mangkuk soup di bekeladak! macam tandas lama tak kene gosok,
macam lalukan air je.
hawa ingatkan permanent, hawa cuba la kikis guna kuku. boleh hilang pulak. means dia tak cuci bebetul.

nampak tak plate tuh?
soup bowl nih la yang aku maksudkan.
noted untuk The Manhattan Fish Market, Setia City Mall. please do something.
tapi nih review hawa untuk lawatan hawa ke sini masa 30 April 2015. Lepas kejadian tuh, lama dah tak jejak sini.

Comments

Popular posts from this blog

UJIAN HIV PRA PERKAHWINAN 2017

Suntikan Vaksin HPV Percuma

Part 1- Percutian ke Perth, Australia Julai 2016