sahabat 2..

sahabat ada di mana'mana
namun sahabat adalah cermin diri kita...
kalo nak tahu camne diri kita yang sebenarnya..
tengok lah sahabat yang berada disekeliling kita....
selepas aku pindah dari TSK (taman perumahan)
aku and family menetap di SKI (taman perumahan)
sahabat pertama yang aku kenal ialah..... -->
dy memang baek + peramah...
tyme tuh dy gah fall in love gn I..
dy sllo dtg uma.. jumpe mama..
petang2 jalan2 same2... dy nie lah teacher bi aq..
kami da cam sibling.. susah senang bersama....
dalam kata lain kami tahu pekong masing2.. (ayat kontroversi...huhu~~)
namun selalonye dy xnak cite.. dy nak sush an kwn2 kate nya.. tapi kwn2 dy actually isau tgk dy tgung sowrg2..
tapi dy memang sahabat pertama aku yang the best..
nak tau lagi sal dy?? dy nie menarik sangat2.. byk story yg telah tercipta....


Yana pulk antara sahabat aku yang aku rapat.... kami kenal sebab uma aku belakang dy...
senang cite... dy ny cam rakan niaga... kadang2 ari sabtu or skol holiday aq teman dy niaga nasik lemak (pagi) then burger (petang smpai malam).. dy nie otak gile2 sket... tuh aq suke layan dy.. coz aq pon gile gak..
huhuhuhuhu..~~
dy nie sllo hepi je.. ceria memanjang even aq tau dy de prob.. tuh benda yg aq belaja dr dy.. stay cool..!
tapi tyme f.4 dy da pindah.. so,biznes kami bubar.. takde ag gelak tawa kami di tepi longkang...layan american choc. cake tyme tension.. dy gak frenz yg suke lyan cam2 mknan.. salah  1 hobi bersama..
tapi sume tuh jus tggal kenangan.. tapi aq xkan pena lupe....



Comments

  1. thanks dear..u're the best friend i ever had too..i miss u too..mmuuaahhxs ! ^^

    ReplyDelete
  2. most welcome dear...!
    take care...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

UJIAN HIV PRA PERKAHWINAN 2017

Suntikan Vaksin HPV Percuma

RESEPI: Ayam Cheesy Buttermilk