Harga makanan di Kedai Aaron Aziz

Assalamualaikum.

Waaa,again posting pasal kedai Aaron aziz KidzandCreme di Setia Alam.
Hari tu masa nak celebrate 7th aZWa's anniversary jatuh hari isnin dan cafe tuh selalunya tutup
 pada hari isnin
Masa cuti Raya Haji tu dapat la merasa kill menu dekat Cafe Aaron Aziz ini, named Nutella tart!
Harga bagi budak PTPTN bapak mahai! 1 slice Nutella tart cost RM14.90 double harga kek dekat Secret Recipe Tapiiiii bila da masuk dalam mulut Ya اَللّهُ haiiiii. Sedap! harga air pon agak overprice bagi aku. air kosong dia guna air mineral Evian mineral water warna pink 1 botol RM5 (500ml). pengsan minum air gitu. tapi bagi aku kelemahan dalam menu is kurangnya gambar. menu banyak tapi kurang menarik dengan kehadiran gambar. tapi kalau korang memang diehard fans dia mesti korang follow Instagram Cafe Aaron Aziz kan? dah hafal menu dan plate decoration dia. huhu
btw, kedai Aaron Aziz nih boleh je korang pergi untuk celebrate dan bertemu dengan kawan-kawan. Attention, kedai ini mempunyai seat yang limited, so janganlah korang dok sembang dekat situ dari lunch sampai ke dinner. sian diehard fan yang lain nak merasa ambil gambar makan dekat Cafe Aaron Aziz

my buddies
peace!



nampak tak air tuh RM8 kongsi 2 orang

p/s: baju jeans muslimah tu daripada Muslimah Clothing Couture
Normal Satin Maggie Shawl dari CalaQisya
Loafer daripada Summit

Comments

Popular posts from this blog

Part 1- Percutian ke Perth, Australia Julai 2016

Suntikan Vaksin HPV Percuma

UJIAN HIV PRA PERKAHWINAN 2017