minggu transformasi mahasiswa 2011/2012, UTM

assalamualaikum

:: kalau tak jawab dosa, kalau jawab sayang ::

waa, dah berhabuk..
lokasi kali nih aku entri post nih pon dah berbeza :))
aku kini di kolej rahman putraUTM
sangat berbangga dan teruja berada disiiniii... :))
alhamdulillah..


>> Minggu Trasformasi Mahasiswa 2011/2012 <<


<>
padang UTM

KRP-ans



berbasikal 1UTM


dengar je laaa..

malam kebudayaan, KRP.

outing 4 the first time di jj tmn U :) *siyes xbesh!


 
malam kebudayaan, UTM
*maaf la arrengement pic tuh tah macam hape-hape tah.

alhamdulillah aku berjaya mengharuginya
k.o and crew2 MTM di KRP memang the bestttt.. :D
thanks to abg fattah, kak zati, kak jazl, kak fadz, kak yan, kak habsah, abg aiman, abg meon, abg gerrad dan ramai lagiiiiiiiiiiiiiiii..
felo yang amat comel >> En. Syamsul Hendra *sporting habess

macam2 dah aku lalui..
tapi komen aku, orentasi kali nih more relax and have fun! :D
xcam at matrik dulu.. gile campai nak pengsan *trade mark room8 baru aku :)

alhamdulliah jugak aku bersyukur...
kolej kediaman aku dekat dengan segala kemudahan yang penting di UTM
antaranya dekat dengan :

arked meranti
fakulti (FAB)
library (PFZ)
masjid (MSI)
tasik 
pintu utama

jalan kaki jee..
budak2 kolej lain mostly naek bus UTM...
untung laa budak KRP yang 100% budak dari fakulti alam bina...

room8 baru aku nama dia HAZILAH ABD AZIZ
dia asal dari Tanjung Agas, Muar, Johor.
lepasan matrikulasi sama dgn aku accounting *KMJ marii
dia juga sama fakulti dgn *meme laa -___-" 
dia also satu  program *QS


sekian
penattt
nak tido!
kbhaiii
^^


Comments

  1. hai. saya bakal pelajar UTM kos ukur bahan 2013/2014. Tapi dari poli la kos yg sama :)


    agak nervous jugak la bila fikir nak harung MTM ni. Tapi tengok awak, macam best je hihi :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai, boleh lah kenal2. minggu depan dah start lecture week. seronok sangatttt. kalau budak QS mesti duduk KRP jugak kan. selamat datang ke UTM :)

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Part 1- Percutian ke Perth, Australia Julai 2016

Muka Senget.

RESEPI: Ayam Cheesy Buttermilk